Bu etkinlik çevrimiçi gerçekleşecektir. Kayıt için ↓
Kuir Makas’ın ikinci etkinliğinde Burçin Tetik’le bir araya geliyoruz. En uzun gece için planların arasına bizi de ekle lubunya!
Basımının ardından Türkçe okurlar ve özellikle lubunyalar arasında büyük heyecan uyandıran Annemin Kaburgası’na Burçin Tetik’in deneyimlerine, yazmaya dair konuşacağımız etkinliğimize hepinizi bekliyoruz.
Burçin Tetik ile metinlerine ve deneyimlerine dair sohbet ederken aynı zamanda özne oluşların, yazının, kimlik ve deneyimlerin tek bir kategoride, tipik özelliklerle alımlanmasına ve temsil edilmesine de makas vuracağız.
Etkinliğimiz 21 Aralık saat 19:00-20:00 arasında çevrimiçi gerçekleşecek.
Kayıt olmak için tıklayın.
22 Kasım’da kuir feminist yayıncılık etrafında bir araya geldiğimiz Kuir Makas’ın ilk etkinliğinde Umami Kitap’ı ağırladık. Bike Su Öner, Büşra Mutlu ve Seçil Epik ile Umami’nin kuruluş ve mutfak serüveniyle birlikte Umami’nin gelecek planlarını, edebiyat, çeviri ve yayıncılık ekseninde konuştuk.
Umami Kitap’ın tüm yayınlarının okuru bol ve yolu açık olsun. İçimizin çiçekleneceği nice kitaplara...